AKTIVITEETIT

Viihdy ja koe kartanolla

Kauttuan Ruukinkartano tarjoaa tekemistä ja nähtävää niin arkkitehtuurin, luonnon, saunan sekä liikunnan ystäville. Tutustu tarjontaan ja kysy halutessasi lisää myynnistämme soittamalla 010 340 7700 tai laitamalla sähköpostia myynti@kauttuanruukki.fi.

Taidegalleria | Puutarha | Myymälä

RODO Galleria Shop

Kauttuan Ruukinkartano avaa 15.6.2024 uutuuskohteen! RODO on taidegallerian, puutarhan ja myymälän yhdistelmä. Galleria sijaitsee Säkylän Pyhäjärven pohjoispäässä, kauniissa rakennuksessa, joka tunnetaan Villa Ahlströminä. Aki Suutarin ja Markku Haanpään yhteisnäyttely ’Kokoelma’ rakentuu taiteilijoiden teoksista, tästä hetkestä ja myös arkistojen kätkemistä vanhemmista teoksista. Teosten tematiikat ovat yhteneviä: ympäristö, sen kiertokulku, elämä ja kuolema, mennyt sekä tulevaisuus. Näyttely koostuu Suutarin veistoksista ja Haanpään maalauksista sekä taidegrafiikoista. Kokoelma -näyttely on kahden taiteilijan esiintuoma kokonaisuus, jonka voi ajatella olevan kartanon asukkaiden taidekokoelma upean arkkitehtuurin syleilyssä.
Galleria puutarhoineen on tutustuttavissa aukioloaikojen puitteissa, ollen muina aikoina yksityisessä käytössä sekä vuokrattavissa juhlia ja kokouksia varten. Rakennus ei ole esteetön. Kokonaisuuteen kuuluva turvekattoinen järvenrantasauna on päivittäin käytössä, eikä saunalle voi mennä ilman saunavarausta. Noudatathan puutarhan opasteita. Koirien ulkoilutus puutarhassa on kielletty.

avoinna ennen juhannusta:

la 15.6. klo 12-16
su 16.6. klo 12-16

avoinna juhannuksen jälkeen:

25.6. - 11.8.  
ti-su klo 12-16 tai sop.muk.

 

RODO Galleria 2024

Taideateljé Annette Juusela

Vierailu taiteilijan työhuoneessa avaa silmät toisenlaiseen maailmaan.

Kuvataiteilijana työskentelevä Annette Juusela toivottaa vierailijat tervetulleiksi tutustumaan hänen maalaus-, tekstiili- ja sisustustaiteeseensa. Juuselan teokset ovat päätyneet eri maailmankolkkiin, niin museoihin, kirkkoihin kuin yksityisiin kokoelmiin ja koteihinkin. Teosten teemat liikkuvat elämän ja kuoleman porteilla, ihmisyyden poluilla. Puhuttelevat ihmiskasvot kysyvät ja kertovat – teos tarkkailee katsojaansa. Ateljeevierailulla nautit klassisesta ja herkästä estetiikasta tutustumalla omaleimaisen työhuoneen ja juhlahuoneiston yhdistelmään.

Taideateljé Annette Juusela on avoinna sovittaessa ryhmille sekä yksittäisille vierailijoille. Löydät ateljeen osoitteesta Sepäntie 2 f, Kauttua (kartanon viereinen rakennus). Lisäksi ilmoitamme erityisistä aukiolopäivistä ja tapahtumista Kauttuan Ruukinkartanon nettisivujen lisäksi facebook-sivullamme.

Taiteilija Annette Juusela, puh. 044 335 5785 (Yhteydenotot tekstiviestillä)
www.annettejuuselaart.com

Taideateljee Annette Juusela
kauttuan rantasauna

Turvekattoinen rantasauna

Vuokrattavissa Pyhäjärven rannalta, kävelymatkan päässä Ruukinkartanosta

Arkkitehti Olav Hammarströmin suunnittelema turvekattoinen rantasauna sijaitsee Säkylän Pyhäjärven pohjoispäässä upealla paikalla. Sen kiuas lämpiää kätevästi sähköllä.

Turvekattoinen rantasauna on vuokrattavissa 2 – 10 (max. 15) hengen rauhalliseen illanviettoon perheen, ystävien ja työkavereiden kesken.

Kesäpelien ykkönen

Ruukinkartanon tenniskentät vuokrattavissa

Kaksi hyvinhoidettua ulkotenniskenttää löytyvät vain noin reilun 200 metrin päässä Ruukinkartanon ulko-ovesta. Kesäiset pelit laitetaan pystyyn pelikavereiden kanssa tuossa tuokiossa! 

Soita 010 340 7700 tai laita sähköpostia myynti@kauttuanruukki.fi

tennispelaaja