AKTIVITEETIT

Viihdy ja koe kartanolla

Kauttuan Ruukinkartano tarjoaa tekemistä ja nähtävää niin arkkitehtuurin, luonnon, saunan sekä liikunnan ystäville. Tutustu tarjontaan ja kysy halutessasi lisää myynnistämme soittamalla 010 340 7700 tai laitamalla sähköpostia myynti@kauttuanruukki.fi.

Taideateljé Annette Juusela

Vierailu taiteilijan työhuoneessa avaa silmät toisenlaiseen maailmaan.

Kuvataiteilijana työskentelevä Annette Juusela toivottaa vierailijat tervetulleiksi tutustumaan hänen maalaus-, tekstiili- ja sisustustaiteeseensa. Juuselan teokset ovat päätyneet eri maailmankolkkiin, niin museoihin, kirkkoihin kuin yksityisiin kokoelmiin ja koteihinkin. Teosten teemat liikkuvat elämän ja kuoleman porteilla, ihmisyyden poluilla. Puhuttelevat ihmiskasvot kysyvät ja kertovat – teos tarkkailee katsojaansa. Ateljeevierailulla nautit klassisesta ja herkästä estetiikasta tutustumalla omaleimaisen työhuoneen ja juhlahuoneiston yhdistelmään.

Taideateljé Annette Juusela on avoinna sovittaessa ryhmille sekä yksittäisille vierailijoille. Löydät ateljeen osoitteesta Sepäntie 2 f, Kauttua (kartanon viereinen rakennus). Lisäksi ilmoitamme erityisistä aukiolopäivistä ja tapahtumista Kauttuan Ruukinkartanon nettisivujen lisäksi facebook-sivullamme.

Taiteilija Annette Juusela, puh. 044 335 5785 (Yhteydenotot tekstiviestillä)
www.annettejuuselaart.com

kauttuan rantasauna

Turvekattoinen rantasauna

Vuokrattavissa Pyhäjärven rannalta, kävelymatkan päässä Ruukinkartanosta

Arkkitehti Olav Hammarströmin suunnittelema turvekattoinen rantasauna sijaitsee Säkylän Pyhäjärven pohjoispäässä upealla paikalla. Sen kiuas lämpiää kätevästi sähköllä.

Turvekattoinen rantasauna on vuokrattavissa 2 – 10 (max. 15) hengen rauhalliseen illanviettoon perheen, ystävien ja työkavereiden kesken. Löylyjen jälkeen laiturilta pääsee kesäisin uimaan. Talvisin ei avantomahdollisuutta.

Kesäpelien ykkönen

Ruukinkartanon tenniskentät vuokrattavissa

Kaksi hyvinhoidettua ulkotenniskenttää löytyvät vain noin reilun 200 metrin päässä Ruukinkartanon ulko-ovesta. Kesäiset pelit laitetaan pystyyn pelikavereiden kanssa tuossa tuokiossa! 

Soita 010 340 7700 tai laita sähköpostia myynti@kauttuanruukki.fi

tennispelaaja