Kauttuan ruukinkartano

Nykyaikaista mukavuutta 1800-luvun kartanossa

Ruukinkartanon uudenaikaiset ja mukavat huoneet tarjoavat mahdollisuuden levätä ja nauttia ruukkimiljöön rauhasta. Modernimman arkkitehtuurin ystäville on tarjolla yöpymismahdollisuus arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemassa Vierastalo Villa Aallossa.

RuukinkartanoVilla aalto

RUUKINKARTANOn hotellihuoneet

Tervetuloa yöpymään v. 1802 rakennettuun Ruukinkartanoon

Kauttuan Ruukinkartanossa on saatavilla viisi yhden hengen huonetta sekä kaksi  kahden hengen huonetta. Tilavampi perhehuone saadaan yhdistämällä kaksi huonetta.

hotellihuone parisänky
Ruukinkartanon huonehinnat

1 hh, hinta alkaen 119 €/yö, sis. aamiainen

2 hh, hinta alkaen 159 €/yö, sis. aamiainen

Sisäänkirjautuminen Kauttuan Ruukinkartanossa (Sepäntie 3, 27500 Kauttua) alkaen klo 15 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12. Vastaanoton ollessa suljettuna, huoneavaimen voi noutaa avainsäilöstä, jonka käyttöön saatte tarvittaessa ohjeet
varausvahvistuksen yhteydessä. 

Aamiainen
Aamiainen on tarjolla Ruukinkartanon buffet-huoneessa 1. kerroksessa pääsääntöisesti arkisin klo 7-9, la-su klo 8-10. Myös varhaisempi aamiainen sekä huoneaamiainen ovat saatavilla sovittaessa.

 

Varaa huone

Majoittujan brunssipaketti

Sunnuntaisin majoittuja voi vaihtaa aamiaisensa brunssiin, joka on tarjolla klo 10–14, lisähintaan 15 € / hlö. (Norm. 29 €.) Brunssivaraukset toivomme viim. edellispäivänä.
Myöhäinen huoneenluovutus klo 15 mennessä sisältyy brunssipakettiin, hotellin
varaustilanteen salliessa.

Lisäpalvelut

Lisävuodemaksu 30 € / yö, sis. aamiaisen. Myöhäisempi huoneenluovutus sovittaessa, veloitus 15 € tai sisältyen majoittujan brunssipakettiin.

Villa Aalto

Suomalaisen arkkitehtuurin syleilyssä

Alvar Aallon suunnittelema, alun perin Ahlströmin paperitehtaan naisvirkailijoiden asuntolana toiminut Vierastalo Villa Aalto sijaitsee lyhyen kävelymatkan (100 m) päässä Kauttuan Ruukinkartanosta. Villa Aallon kaikki 11 hotellihuonetta on varustettu omalla suihkulla ja wc:llä. Rakennuksessa on myös majoittujien yhteinen oleskelutila ja keittiö, sekä terassi. Paikoitustilaa on sopivasti aivan rakennuksen vieressä.

villa aalto oleskelutila
Villa Aallon huonehinnat

1 hh, hinta alkaen 109 €/yö, sis. aamiainen

2 hh, hinta alkaen 139 €/yö, sis. aamiainen

Kirjautuminen

Sisäänkirjautuminen Kauttuan Ruukinkartanossa (Sepäntie 3, 27500 Kauttua) alkaen klo 15 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12. Vastaanoton ollessa suljettuna, huoneavaimen voi noutaa avainsäilöstä, jonka käyttöön saatte tarvittaessa ohjeet varausvahvistuksen yhteydessä.

Aamiainen

Aamiainen on tarjolla Ruukinkartanon buffet-huoneessa 1. kerroksessa pääsääntöisesti arkisin klo 7-9, la-su klo 8-10. Myös varhaisempi aamiainen sekä huoneaamiainen ovat saatavilla sovittaessa. Huoneaamiainen toimitetaan Villa Aallon keittiön jääkaappiin, ja kahvin/teen voi keittää itse – kätevää, kun edessä on aikainen aamulähtö.

Majoittujan brunssipaketti

Sunnuntaisin majoittuja voi vaihtaa aamiaisensa brunssiin, joka on tarjolla klo 10–14, lisähintaan 15 € / hlö. (Norm. 29 €.)
Brunssivaraukset toivomme viim. edellispäivänä.
Myöhäinen huoneenluovutus klo 15 mennessä sisältyy brunssipakettiin hotellin varaustilanteen sen salliessa.

Lisäpalvelut
Lisävuodemaksu 30 € / yö, sis. aamiaisen.
Myöhäisempi huoneenluovutus sovittaessa, veloitus 15 € tai sisältyen majoittujan brunssipakettiin.

Kauttuan Ruukinkartano

Ajankohtaista

UUTINEN

1700-1800 -luvun kellari heräämässä kesään

Kellaribaaria laitetaan kuntoon terassikautta varten. Onkohan vappuna jo aika siirtyä nauttimaan terassikeleistä?

Lue lisää

UUTINEN

Kesänäyttelyitä luvassa

Kartanon kesänäyttelytilat avautuvat aitoissa ja kellotapulissa kesäkuun alussa.

Lue lisää

UUTINEN

Kevään merkkejä ja kunnostustöitä

Sadepisarat, silmut ja sirkutus kuuluvat ruukkialueen kevääseen, aivan kuten erilaiset kunnostus- ja siistimistyötkin.

Lue lisää

UUTINEN

Aitojen asioiden äärellä

Kartanon keittiössä ei säästellä, kun luodaan eurooppalaisten keittiöiden parhaita, vuosisatojen ajan hioutuneita klassikkoannoksia.

Lue lisää

UUTINEN

Kartanolounas ja tutustumiskierros

Varaa oitis ryhmällesi keväinen, runsas kartanolounas sekä samalla tutustumiskierros kartanoon ja mielenkiintoisiin lähikohteisiimme, jotka ovat kävelyetäisyydellä. Kauttuan ruukki on kiehtova - historia, taide ja arkkitehtuuri loistavat täällä vehreiden puistojen ympäröiminä!

Lue lisää

UUTINEN

Ruukinkartano tukikohdaksi pyöräretkellesi

Pyöräilykausi on alkanut, ja kerromme mieluusti, että meille voi tulla aukiolojen puitteissa ruokailemaan, piipahtamaan, lasilliselle tai yöpymään - ihan pyörälenkin ohessa ja pyöräilyvaatteissa.

Lue lisää

UUTINEN

Sadepäivän iloja

Voiko sateista sunnuntaipäivää muka paremmin viettää, kuin vetäytymällä kartanoravintolan suojiin nauttimaan huolella valmistetun brunssin?

Lue lisää

Näytä kaikki