Kauttuan ruukinkartano

Upeita tilaisuuksia on vietetty kartanomiljöössä jo yli 200 vuotta

Aidon kartanomiljöön upeat puitteet sekä ensiluokkainen ruoka tekevät tilaisuudestasi onnistuneen. 

tilatravintola

Kauttuan Ruukinkartano

Tutustu tiloihimme

Monipuoliset ja kauniit salit, salongit ja kabinetit muuntuvat niin pienten, kuin suurtenkin henkilömäärien tarpeisiin. Tilojemme varusteluun kuuluu kokoustekniikka. 

kauttuan ruukinkartano juhlasali

TILA

Juhlasali

Monipuolinen ja ylellinen juhlatila jokaiseen tilaisuuteen. Yhdistämällä juhlasaliin kaksi päätykabinettia, mahdollistetaan yhtenäinen tila jopa 120 hengelle. Tila voidaan varustella tarvittaessa kokoustekniikalla ja isolla ruudulla.

Lue lisää

kauttuan ruukinkartano lobby

TILA

Lobby

Kartanon Lobby, eli tutummin aulakabinetti on mainio tila enintään 20 henkilön seurueille esimerkiksi kokouskäyttöön.

Lue lisää

kauttuan ruukinkartano sininen salonki

TILA

Sininen Salonki

Kaunis kartanon salonki tarjoaa viihtyisät puitteet 10-40 henkilön seurueille esimerkiksi pieniin perhetilaisuuksiin tai esimerkiksi kokouksiin. Tila on varusteltu kokoustekniikalla.

Lue lisää

TILA

Kulmakabinetti

15 hengelle sopiva tunnelmallinen kabinetti on mahdollista erottaa tiiviiksi ryhmätyötilaksi esimerkiksi ruokailun yhteydessä.

Lue lisää

TILA

Ateljee

Tunnelmallinen Kartanon Ateljee sopii erinomaisesti noin 10 hengen seurueille illanviettopaikaksi esimerkiksi kaveriporukan kokoontumiseen, polttaririentoihin tai vaikkapa pienen tiimin työhyvinvointi-iltaan

Lue lisää

Kustavilainen kabinetti

TILA

Kustavilainen kabinetti

Kaunis kustavilainen kabinetti sopii hyvin itsekseen pienemmille, maksimissaan 20 hengen seurueille tai juhlasaliin yhdistettynä rauhallisena sivutilana isompiin tilaisuuksiin.

Lue lisää

ravintola

Viimeistele elämys tarjoilulla

Kauttuan Ruukinkartanon ranskalainen keittiö sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraidemme tarpeista läpi tapahtuman. Valitse haluamasi tarjoili alkumaljoista aina kokouseväisiin ja A la carte -listan antimiin saakka.

Lue lisää

ala carte -annos
hotellihuone parisänky

majoitus

Virkeänä myös seuraavaan päivään

Kauttuan Ruukinkartanon hotelli kutsuu viettämään kokouspäivää pidemmänkin matkan päästä. Helposti kokoustilojen kanssa samasta kiinteistöstä löytyvän korkeatasoisen majoituksen myötä onnistuvat niin monipäiväiset kokoukset kuin kokouksen yhteen rakentuva virkistyspäiväkin. 

Lue lisää

aktiviteetit

Yhdistä kokouskokemukseen aktiviteetteja

Kauttuan Ruukinkartanon monipuoliset aktiviteetit kutsuvat viihtymään kokousten ohella. Taidenäyttelyiden, tutustumiskierrosten, järvenrantasaunan, tenniksen ja kalastus- ja pyöräretkien ohella suosittuja aktiviteettejamme ovat erilaiset tasting-tilaisuudet, joissa viihtyvät niin isommat kuin pienemmät seurueet.

Lue lisää

juoma-asetelma
rantasauna

kartanon rantasauna

Rentoudu lempeissä löylyissä

Arkkitehti Olav Hammarströmin suunnittelema turvekattoinen rantasauna sijaitsee Säkylän Pyhäjärven pohjoispäässä upealla paikalla. Sen kiuas lämpiää kätevästi sähköllä.

Turvekattoinen rantasauna on vuokrattavissa 2 – 10 (max. 15) hengen rauhalliseen illanviettoon perheen, ystävien ja työkavereiden kesken. Löylyjen jälkeen laiturilta pääsee kesäisin uimaan. Talvisin ei avantomahdollisuutta.

RUUKINKARTANO YRITYKSILLE

Lähellä kaikkea, kaukana arjen häiriötekijöistä Euran Kauttualla

Kauttuan Ruukinkartano sijaitsee Eurassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen, Turun, Porin ja Rauman seudulta. Elämykselliset palvelumme takaavat niin lyhyempien, kuin useampia päiviä kestävien kokous- ja konferenssitapahtumien onnistumisen. 

kauttuan ruukinkartano kartta