Kauttuan ruukinkartano esittää

Kartanon tapahtumat

Järjestämme erilaisia tapahtumia vuoden ympäri. Tasting-tilaisuuksia, joissa on mahdollista perehtyä erilaisiin juomiin, sekä nauttia teemaan sopiva illallinen, järjestämme noin neljästi vuodessa – seuraa ilmoitteluamme.

Kartanon tapahtumat

Hyvää ruokaa ja juomaa historiallisessa miljöössä

Kauttuan Ruukinkartano sijaitsee Eurassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen, Turun, Porin ja Rauman seudulta. Elämykselliset palvelumme takaavat niin lyhyempien, kuin useampia päiviä kestävien kokous- ja konferenssitapahtumien onnistumisen.

Yrityspalvelut

kauttuan ruukinkartano kartta

Taidegalleria, puutarha ja myymälä

RODO Galleria avautuu 15.6.

Kauttuan Ruukinkartano avaa 15.6.2024 uutuuskohteen!

RODO on taidegallerian, puutarhan ja myymälän yhdistelmä. Galleria sijaitsee Säkylän Pyhäjärven pohjoispäässä, kauniissa rakennuksessa, joka tunnetaan Villa Ahlströminä. Aki Suutarin ja Markku Haanpään yhteisnäyttely ’Kokoelma’ rakentuu taiteilijoiden teoksista, tästä hetkestä ja myös arkistojen kätkemistä vanhemmista teoksista. Teosten tematiikat ovat yhteneviä: ympäristö, sen kiertokulku, elämä ja kuolema, mennyt sekä tulevaisuus. Näyttely koostuu Suutarin veistoksista ja Haanpään maalauksista sekä taidegrafiikoista. Kokoelma -näyttely on kahden taiteilijan esiintuoma kokonaisuus, jonka voi ajatella olevan kartanon asukkaiden taidekokoelma upean arkkitehtuurin syleilyssä.
Galleria puutarhoineen on tutustuttavissa aukioloaikojen puitteissa, ollen muina aikoina yksityisessä käytössä sekä vuokrattavissa juhlia ja kokouksia varten. Rakennus ei ole esteetön. Kokonaisuuteen kuuluva turvekattoinen järvenrantasauna on päivittäin käytössä, eikä saunalle voi mennä ilman saunavarausta. Noudatathan puutarhan opasteita. Koirien ulkoilutus puutarhassa on kielletty.

Kauttuan Ruukinkartano

Menneet tapahtumat

Ystävänpäivän kunniaksi

Tangokonsertti ja ruokatapahtuma 17.–18.2.

Avaa PDF

äitienpäivälounas

Juhlabuffet

Äitienpäivälounas

Avaa PDF

äitienpäivän illallinen

Juhlamenu

Äitienpäivän illallinen

Avaa PDF

vappuaaton buffet esite

Amerikan tyyliin

Vappuaaton juhlabuffet

Avaa PDF

vapunpäivän brunssi esite

brunssimenu

Vapunpäivän brunssi

Avaa PDF