UUTINEN 13.4.2024
Jaa artikkeli
Kartanon keittiössä ei säästellä, kun luodaan eurooppalaisten keittiöiden parhaita, vuosisatojen ajan hioutuneita klassikkoannoksia. Mestarien käsissä syntyy illallisvieraillemme mm. glaseerattua parsaa, äyriäis-bouillabaisse sekä roseepaistettua häränfileetä, bordeaux-kastiketta ja cappuccino-pannacottaa. Leivän kanssa tarjoillaanaitoa voita.
Tervetuloa Parsa-iltaan vielä 27.4. - pöytiä on toistaiseksi vapaana.
Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi verkkosivustollamme. Osa evästeistä on välttämättömiä verkkosivuston käytön kannalta ja etenkin ostotapahtuman kannalta, osa valinnaisia: suorituskykyä seuraavat evästeet kertovat, miten käytät verkkosivustoamme ja sen ominaisuuksia; toiminnalliset evästeet muistavat mieltymyksesi.
Lue lisää evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteesta.
Nämä ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Näitä tietoja käytetään helpottamaan verkkosivuston käyttöä ja näitä ei voi poistaa.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivuston kävijöiden seuraamiseen, jotta julkaisijat voivat kohdentaa markkinointiaan asiaankuuluvilla ja kävijää kiinnostavilla mainoksilla.
Keräävät tietoja verkkosivustomme käytöstä, esimerkiksi käynneistä sivuilla tai virheilmoituksista. Nämä tiedot yhdistetään ja anonymisoidaan, ja niitä käytetään verkkosivustomme kehittämiseen. Käyttämämme analytiikka-työkalut ovat : Google Analytics